2017. október 1., vasárnap 19.00 – RENDBEN ÉLNI: Illésy Éva monodrámája Leé József hajléktalan költő versei alapján

RENDBEN ÉLNI: Illésy Éva monodrámája Leé József hajléktalan költő versei alapján
(Új Magyar Képtár, Megyeház u. 17.)


Egy különleges színházi előadás részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak az Új Magyar Képtárba. Leé József költő volt. Egy költő, akitől még a hajléktalan sors sem tudta elvenni szellemi gazdagságát. Sőt, ekkor születtek azon versei, amelyek oly sok embert megérintettek, s elgondolkodtattak: vajon velem is megtörténhet, hogy az utcára kerülök? A Rendben élni c. monodráma ezekből a versekből íródott.

Leé József többé már nem mesélheti el történetét, de az előadás által továbbélhet emléke és folytatódhat a párbeszéd a hajléktalanságról.az előadás után beszélgetés.

Társszervező: Fehérvári Heti Betevő.

A program ingyenesen látogatható!
Információ: Rosta Helga (+36-30-820-1940, szinhaz.fin[@]gmail.com)

Illésy Éva

llésy Éva színművésznő 1989-ben született Budapesten. A Babits Mihály gimnáziumban érettségizett, a Pesti Magyar Színiakadémián szerzett diplomát, végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatástudományi Karán is. Tagja a GlobART Társulatnak és az Ékszer Balett Társulatnak, ez utóbbival nyári táborozáskor gyerekeket tanít táncolni.

Éva rendkívül csinos, intelligens, nyitott az egész világra, szeretné a világot minél jobban megismerni. Vidám a természete, van humora, a komoly dolgokhoz is jó kedvűen áll hozzá, de persze a komoly dolgokat komolyan veszi. Felettébb érzékeny lélek.  
Előző
« Prev Post
Következő
Next Post »
0 Komentar