Irodalmi kavalkád Székesfehérváron

Szeptember 25. és 30. között ismét megrendezésre kerül Székesfehérvár legnagyobb, közösségi finanszírozással létrejövő irodalmi fesztiválja, a Fehérvári Irodalmi Napok. Az öt napos rendezvénysorozat olyan írókat csábít Fehérvárra, mint például Tolnai Ottó, de számos egyéb irodalmi ihletésű program is várja az érdeklődőket: Slam Poetry-estet és színházi előadást is rendezünk


Igazi összművészeti fesztivállá nőtte ki magát a FIN az elmúlt években. A könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések mellett már a kezdetektől jelen vannak az irodalmi, vagy éppen társadalmi ihletésű színházi előadások, gasztronómiai kirándulásokkal egybekötött felolvasások, koncertek vagy éppen a nagy népszerűségnek örvendő Slam Poetry-estek.

Idén szeretnénk nyitni a fiatalabbak felé is, ezért a legtehetségesebbek bemutatkozási lehetőséget kapnak a fesztiválon.

Mindemellett számos kísérőrendezvénnyel találkozhatnak majd a fehérváriak és a városba érkezők, hiszen a FIN ideje alatt nyereményjátékokkal várjuk a látogatókat. Megéri majd játszani, hiszen értékes könyvjutalmak, illetve a Fehérvári Irodalmi Napokhoz és fellépőkhöz kapcsolódó nyereménytárgyak találnak gazdára.

A Fehérvári Irodalmi Napok részletes programja hamarosan elérhető honlapunkon!

Legutóbbi
Következő
Next Post »
0 Komentar